Tillbax med ett gammalt klipp från förr!

Det var länge sedan jag uppdaterade hemsidan. Har jobbat mycket i studion och har snart en skiva färdig. Första singeln släpps snart. Jag har också jobbat mycket med föreläsningarna och olika typer av projekt. Kommer hålla hemsidan uppdaterad med allt nytt som händer!

Detta klipp är en riktig Throwback. Jag körde alltså närradio i Västerort under 1999-2000. Samma studio som för övrigt många andra hiphop-kanaler har kört ifrån, bland andra Def FM med DJ Sleepy och Broadcaster D i slutet på åttiotalet. Med mig i studion i Rinkeby fanns det alltid massor av folk. Den som hängde mest med mig där var Tito Pencheff som också jobbade med musik. Idag är han skådespelare. Kuriosa är att han är med i den Amir Chamdin regisserade-filmen Cornelis. Hur som helst, här är den: