I nästa fas

Det har varit ett bra år som nu lider mot sitt slut. Jag har mognat och förstått ett och annat. Först och främst den levande musiken som har hittat en speciell plats hos mig. Och med det kom spelningarna. 2011 var året då jag för första gången kunde sluta hustla och leva på mitt artisteri som nu också innefattar föreläsningar. Jag har inte pluggat på ett tag men börjar nu på nytt igen för att förhoppningsvis kunna ta min examen i lärande. Norgelanseringen av Alkemisten är svår. Jag åker till Trondheim och Oslo 1 November för att jobba. Gå på möten och vara i studion.

Att vara frilansare kräver ett driv. Man får aldrig ge upp. Och framför allt får man aldrig sluta tro på sig själv. Det är inte glamour direkt. Ibland får man för sig grejer där drivet stångas med egot. Och där måste egot ge vika. Annars kommer man ingenstans. Som sagt. Att frilansa är att vara oberoende. Och ingen kommer göra arbetet åt en. Det är bara du och ingen annan som kan få jobbet gjort. Så gör det! Imorgon Måndag bär det av till Uppsala där jag, Mats, Omar och Palle ska lira på en utbudsdag. Går allt rätt kommer vi att lira i Uppland under nästa år. Vi är i princip redan klara för Kalmar Län och Stockholmsregionen. Hemsidan ska fixas till och Donné kommer även få en egen hemsida. Jag är stolt att säga att jag är med i ett band. Känns bra!

IMG_8569