Gäcda-festen i Tensta

Det var en hård uppförsbacke. Men jag gjorde det. I samarbete med Tenstas Framtid lyckades jag med att anordna en stor festival för folket. Det kom 1000 personer! En speciell dag att minnas. Jag kan uppriktigt säga att jag är fett glad av att ha gjort detta. Det som i början var ett projekt i Hjulsta Grundskola blev till ett enda stort haveri pga strukturella problem inom skolbyråkratin. Hjulsta Grundskola är bara ett av många exempel där barn far illa pga strukturella problem, däribland rasism hos skolledning och lärare. Men jag vände båten. Fixade en stor scen. Ordnade ljud och ljudteknik. Fixade och donade med artister.

Först och främst tack till Bashir Stål Mannen, Samir Sabri, Pasi Rosenqvist, Omar Evergreen och Maria på Tcc Tensta. Stort tack till Martin Bengtsson på M&M Byggnadsställningar, utan dig hade det inte blivit en konsert.

Tack till Afrosöder Afrosoder som gjorde fades och Grillmobilen som sålde slut. Mycket stort tack till Musse och Rana Qadri Oweini på Palestinagruppen som hjälpte till med insamlingen. En ros till Beatrice som gjorde mackorna och Karim Göransson. Alla volontärer ni gjorde ett ajaib jobb. Trygg i Tensta och Blå Huset, vi hade inte klarat det utan er. Tack till Jakob på ljudet, det lät fantastiskt bra. Tack till Martin Ander som gjorde det fantastiska grafiska arbetet. Extra stort till alla tunga artister som gjorde detta möjligt!

Sist men inte minst våra tunga sponsorer Caliroots och Valeu.

Klicka in på min Instagram för att se ca 40 bilder från den dagen!

Gacda